Windows 10
Boek

Windows 10 tips & trucs (februari 2017)/ Dirkjan van Ittersum, verder werkten mee: Rob Schleiffert, Mediaeval Tekst en Vorm ; eindredactie: Stefan Boerboom

Gebruikshandleiding voor het besturingssysteem: o.a. mailen, chatten, surfen en mediabewerking. Met aandacht voor veiligheid en probleemoplossen.

Recensie

Een kleurig en handig formaat hulpje om heel veel Windows 10 handigheidjes te leren kennen. De diverse trucjes zijn netjes gegroepeerd in een aantal hoofdstukken en simpel te vinden. Er hoeft dus zeker niet van voor naar achter gelezen te worden. Veiligheid staat meteen vooraan en is wel een aanrader overigens. Elk onderwerp wordt vergezeld van verduidelijkende beeldschermplaatjes en aan de zijkant van de pagina een duidelijke stap-voor-stapmethode om het uit te proberen. De tekst is helder en huiselijk hoewel enige kennis van zaken toch wel handig is. Mailen, chatten en surfen en het gebruik van meegeleverde programma's wordt ruim behandeld en het oplossen van problemen krijgt ook de nodige aandacht. En het verhaal over back-up's maken voor mogelijk systeemherstel of geheel opnieuw beginnen procedures, is eveneens een aanrader. Met uitgebreide inhoudsopgave en register.

Specificaties

Nederlands | 9789059513747 | 188 pagina's

Titel Windows 10 : tips & trucs
Auteur Dirkjan van Ittersum
Secundaire auteur Rob Schleiffert ; Stefan Boerboom
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Den Haag : Consumentenbond, februari 2017
Overige gegevens 188 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789059513747
PPN 409068861
Rubriekscode 525.1
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Windows 10 (operating system)
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Windows 10