Limitless
DVD

Limitless ([2017])/ creator: Craig Sweeny

Een mislukte musicus komt in het bezit van pillen die hem twaalf uur lang geestelijke superkrachten geven. Zo helpt hij een FBI-agente met het oplossen van zaken, maar hij heeft ook zijn eigen agenda.

Recensie

Amerikaanse misdaadserie die zich afspeelt vier jaar na de gebeurtenissen in de speelfilm 'Limitless' (Neil Burger, 2011). Brian Finch is een 28-jarige musicius met een niet zo opzienbarende carrière en een burn-out. Van een vriend krijgt hij een pilletje met de naam NZT-48, waardoor hij twaalf uur lang geestelijke superkrachten krijgt. De vriend wordt vermoord, maar de geheimzinnige senator Edward Morra - een personage uit de film, opnieuw gespeeld door Brian Cooper - verstrekt hem pilletjes én een medicijn tegen de dodelijke bij-effecten. Brian komt in contact met FBI-agente Rebecca Harris en helpt haar bij het oplossen van zaken, maar heeft ook zijn eigen agenda. In de hoofdrollen de relatief onbekende acteurs Jake McDorman (Shameless; Manhattan Love Story) en Jennifer Carpenter (Dexter). Brian Lowry (variety.com) vindt Brian Finch een geloofwaardige hoofdpersoon, maar de serie niet meer dan weer een moderne variatie op Sherlock Holmes, vakbekwaam gemaakt, maar ongeïnspireerd. Hij schrijft: 'The resulting show isn't bad'. Uitgezonden door CBS, er werd één seizoen gemaakt van 22 afleveringen.

Specificaties

Engels | 5053083080235

Titel Limitless
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Craig Sweeny ; Jake McDorman ; Jennifer Carpenter
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Paramount, [2017]
Overige gegevens 6 dvd-video's (22 x 42 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten, 2015
ISBN 5053083080235
PPN 410532835
Genre thriller
Taal Engels