Zijn we weer vriendjes?
Boek

Zijn we weer vriendjes? ([2017])/ Henrike Wilson, Katja Reider ; Nederlandse tekst [uit het Duits] van M.E. Ander

Wasbeer Max en beer Joris hebben al heel lang ruzie. Ze weten niet meer precies waarom, maar ze praten alleen nog met elkaar via hun vrienden. Maar soms geven die de boodschap heel anders door. Groot prentenboek met sfeervolle paginagrote illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Max het wasbeertje en Joris de beer hebben al heel lang ruzie. Zo lang dat ze niet eens meer weten waar de ruzie over ging. Maar ze willen elkaar niet meer zien. Gelukkig komt alles weer goed, als een boodschap van Joris aan Max via de andere dieren die ze kennen zo wordt doorverteld dat er van de oorspronkelijke tekst iets heel anders is gemaakt. Humoristisch, hartverwarmend verhaal voor oudere peuters en jonge kleuters dat duidelijk maakt dat je ruzie beter bij kunt leggen dan eindeloos op je strepen te blijven staan. Mooie, rustige illustraties zonder al te veel details in warme kleuren steeds over twee bladzijden verdeeld. De gezichtsuitdrukkingen en emoties van de dieren zijn buitengewoon goed getroffen. Verhaal en illustraties vormen in dit groot formaat prentenboek een mooi geheel. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789051166002

Titel Zijn we weer vriendjes?
Auteur Henrike Wilson
Secundaire auteur Katja Reider ; M.E. Ander
Type materiaal Boek
Uitgave Rijswijk : De Vier Windstreken, [2017]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
Annotatie Illustrator Henrike Wilson ; tekst Katja Reider - Vertaling van: Wieder beste Freunde. - Münster : Coppenrath Verlag GmbH & Co., (c)2016
ISBN 9789051166002
PPN 409726818
Thematrefwoord Ruzies ; Vriendschap
Taal Nederlands