Liefde met een parasolletje
Boek

Liefde met een parasolletje (september 2017)/ Abby Clements, vertaling [uit het Engels] Jet Matla

Als twee zussen de ijssalon van hun grootmoeder erven en besluiten de winkel zonder enige ervaring voort te zetten, zorgt dit voor hilarische taferelen.

Aanwezigheid

Recensie

Als grootmoeder Vivien overlijdt, erven haar twee kleindochters Anna en Imogen haar ijssalon. De winkel is echter in vervallen staat maar om aan hun oma's wens te voldoen, besluiten de zussen het oude bedrijf over te nemen. Dit valt hen zwaarder dan verwacht; ze hebben geen enkele ervaring met ijs maken. Op aanraden van Imogen, vertrekt Anna voor een paar dagen naar Florence om daar een workshop te volgen bij een van de beroemdste ijsmakers van Italië. Anna bezit het meeste culinaire talent en heeft er altijd van gedroomd om in de voetsporen van haar oma te treden. Thuis probeert Imogen de zaak draaiende te houden maar meerdere slechte recensies zorgen ervoor dat niemand meer een voet in de salon zet. Heerlijke feelgoodroman waar het water van in je mond loopt. Met enkele ijsrecepten. Prima vertaling, makkelijk te lezen. De auteur heeft al meerdere boeken op haar naam staan maar dit is de eerste Nederlandse vertaling. Vergelijkbaar met de boeken van Adriana Trigiani en Nicky Pellegrino.

Specificaties

Nederlands | 9789402725407 | 350 pagina's

Titel Liefde met een parasolletje
Auteur Abby Clements
Secundaire auteur Jet Matla
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Amsterdam] : HarperCollins, september 2017
Overige gegevens 350 pagina's - 21 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met HarperCollins Publishers LLC - Vertaling van: Vivien's heavenly ice cream shop. - London : Quercus, (c)2013
ISBN 9789402725407
PPN 409269441
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands