De geheimen van de Survivors
Boek

De geheimen van de Survivors (juni 2016)/ geschreven door Stephanie Milton, illustraties door Joe McLaren ; Nederlandse vertaling [uit het Engels] door Mariella Manfré

Een ondergrondse groep van Minecraft survival-experts vertelt over hun meest slimme plannen en uitvindingen. Met kleine zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.

Recensie

Minecraft is een computerspel uit 2011, waarin een virtuele wereld door kinderen zelf wordt gecreëerd, alleen of in samenwerking met anderen. Een spel dat een digitaal landschap bouwt met grondstoffen, tegenstanders, tunnels, bergen en meren. Iedere speler heeft een eigen avatar, waarmee de omgeving kan worden aangepast. Een ondergrondse groep van Minecraft survival experts onder leiding van 'The Chief' vertelt in dit boek over hun meest slimme plannen en uitvindingen. Aangevuld met kleine zwart-wit tekeningen worden in korte teksten uitleg en tips gegeven. Informatie over de wapenuitrusting, hoe een eigen basis te ontwerpen en te beschermen, hoe te vechten met als doel langer te overleven in het spel. Voor de tekst is een vrij kleine letter gebruikt. Achterin zijn zo'n vijftien bladzijden beschikbaar voor aantekeningen. Kennis van het spel is wel een vereiste, doordat er verder geen uitleg gegeven wordt van de gebruikte termen. In tegenstelling tot veel andere uitgaven over Minecraft is dit niet al te grote boekje geheel in zwart-wit uitgevoerd en heeft het grauw papier. Geschikt voor Minecraft spelers die zich verder willen verdiepen en bekwamen in het spel. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030501749 | 111 pagina's

Titel De geheimen van de Survivors
Auteur Stephanie Milton
Secundaire auteur Joe McLaren ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : MEIS & MAAS, juni 2016
Overige gegevens 111 pagina's - zwart-wit illustraties - 17 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt tevens: Mojang - Vertaling van: The Survivors' book of secrets. - London : Egmont UK Limited, 2016. - (Minecraft)
ISBN 9789030501749
PPN 402296443
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen

Relaties/Serie

Minecraft
Boek

Minecraft (2014-...)

vol.
Uitgeleend