Magie van een tuin
Boek

Magie van een tuin = A magical garden ([2017])/ Dina Deferme, photography Johan De Meester & Robert Mabic ; English translation: Michael Lomax

Fotoboek over de tuin van de befaamde tuinontwerpster en -architecte, met adviezen betreffende onder meer tuininrichting en beplanting.

Recensie

De vier hectare grote tuin van tuinontwerpster en -architecte Dina Deferme ligt in België. Meer dan 25 jaar is zij bezig met haar tuin, die inmiddels zo beroemd is dat tuinliefhebbers uit de hele wereld haar tuin komen bekijken. Het boek is daarom tweetalig, Nederlands/Engels. Zij beschrijft haar ervaringen in de tuin en geeft nuttige tips. Plantcombinaties voor alle seizoenen worden beschreven en afgebeeld. De prachtige kleurenfoto's zijn van topfotografen. In dit boek is een superspecialiste aan het woord met heel veel ervaring, die zij graag deelt met de lezers. Praktische beplantingsplannen worden afgewisseld met nuttige informatie, gerangschikt op de maanden april, mei, juni, juli, augustus en september en de herfst en winter. Een uitgebreide plantenlijst achterin vergemakkelijkt het zoeken. Doelgroep: niet alleen de enthousiaste tuinier, maar ook de lezer die van mooie tuinen houdt.

Specificaties

NederlandsEngels | 9789401441407 | 159 pagina's

Titel Magie van een tuin = A magical garden
Uniforme titel A magical garden
Auteur Dina Deferme
Secundaire auteur Johan De Meester ; Michael Lomax
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2017]
Overige gegevens 159 pagina's - foto's - 26 cm
Annotatie Tekst in het Engels en Nederlands
ISBN 9789401441407
PPN 409721204
Rubriekscode 638.2
Taal NederlandsEngels
Onderwerp algemeen Tuinaanleg; Fotoboeken
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Tuinaanleg