Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Indonesië
Boek

Indonesië ([2017])/ tekst: Roland Dusik, vertaling [uit het Duits: Johan de Bakker, Jaap Deinema, Rob Enthoven, Michiel Gussen, Ron de Heer, Marten van de Kraats, Dominigue van der Lingen, Dick van Ouwerkerk, Jacqueline Toscani, Albert Wittveen, allen Amsterdam ; eindredactie: Marcel Marchand, Amsterdam ; herziening en opmaak: Dick van Ouwerkerk en Hubert Bredt,Amsterdam, Atelier van Wageningen, Amsterdam (opmaak omslag)

Recensie

De Wereldreisgidsen van de ANWB zijn fraai uitgevoerd en hebben per 2016 een nieuw omslag. Ze bevatten heel veel praktische informatie, zijn gedrukt op stevig papier en de vele kleurenfoto's zijn up-to-date en van goede kwaliteit. De eerste 91 pagina's van de gids geven achtergrondinformatie over geschiedenis, politiek, cultuur en natuur van Indonesië. Daarna volgen nog zo'n vijftig pagina's praktische informatie: websites, tips voor reizen, communicatie en budget. Het reisgedeelte behelst Java, Bali, Nusa Tenggara, Sumatra, Kalimantan, Sulawesi, Molukken en Papua. De gids is overzichtelijk ingedeeld, het lettertype is klein. De informatie over hotels, restaurants, transport en prijzen is gedetailleerd en actueel genoeg. Structuur en lay-out zijn helder en aantrekkelijk. Er zijn bovendien tientallen themapagina's en achterin betere landkaarten dan in soortgelijke boeken. Op het uitklapbare omslag overzichtskaarten. Kwaliteit en variatie garanderen een plaats naast de overbekende gids van Lonely Planet. Met register; kleine druk. Grote uitneembare kaart.

Specificaties

Nederlands | 9789018041335 | 576 pagina's

Titel Indonesië
Auteur Roland Dusik
Secundaire auteur Marcel Marchand ; Dick van Ouwerkerk ; Johan de Bakker
Type materiaal Boek
Editie Vierde, herziene druk;
Uitgave Den Haag : ANWB, [2017]
Overige gegevens 576 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 20 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2010 - Met register - Vertaling van: Indonesien. - Ostfildern : DuMont Reiseverlag, (c)2017
ISBN 9789018041335
PPN 409140244
Rubriekscode Indonesië 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Indonesië; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Indonesië

Relaties/Serie

Reizen magazine wereldreisgids
Boek

Reizen magazine wereldreisgids (2008-...)

vol.
Uitgeleend