LEGO® Star Wars ™
Boek

LEGO® Star Wars ™ Han Solo's avonturen ([2017])/ geschreven door Ace Landers, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Richard Borgman

Han Solo en Millenium Falcon co-piloot Chewbacca beleven drie korte avonturen, met ook Luke, Obi-Wan, C-3PO, R2-D2, prinses Leia, Finn, Rey en BB-8. Met tekeningen in kleur. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Onder de noemer 'LEGO Star Wars' verscheen deze uitgave met drie verhalen over Hans Solo. Het boek begint met twee inleidende hoofdstukjes over Han Solo en zijn verleden. Daarna volgen drie korte verhalen, waarin Han zijn Millenium Falcon kwijt is en weer terug vindt; een avontuur in het bos met C-3PO, R2-D2 en prinses Leia en tenslotte een avontuur waarin Finn een vlucht met de Millenium Falcon verstoord. De verhalen bevatten veel dialogen en moeilijke, specifieke woorden als asteroïdenveld, remotes, energieveldgenerator en speeder. Achter in het boek is een woordenlijst opgenomen waarin personen en voorwerpen (ook die niet in de verhalen voorkomen) toegelicht worden. In de verhalen komen (te) veel verschillende personen voor. Enige voorkennis is daarbij geboden. Bevat veel gekleurde illustraties. Voor liefhebbers van de Lego-poppetjes en de Star Wars-verhalen misschien leuk, al stellen de verhalen niets voor. Tegelijkertijd verscheen ook 'De moedige R2-D2'*. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030503088 | 64 pagina's

Titel LEGO® Star Wars ™ : Han Solo's avonturen
Uniforme titel Han Solo's avonturen
Auteur Ace Landers
Secundaire auteur Richard Borgman
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Meis & Maas, [2017]
Overige gegevens 64 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: LEGO® Star WarsTM Han solo's adventures
ISBN 9789030503088
PPN 409245046
Genre science-fiction - verhalenbundel
Thematrefwoord Lego Star Wars
Taal Nederlands