Tricky twenty-two
Boek

Tricky twenty-two (2016)/ Janet Evanovich

Premiejager Stephanie Plum en haar maatjes komen op het spoor van een gekke professor die een bacteriologische oorlog voorbereidt in de kelder van een studentenhuis.

Aanwezigheid

Recensie

De 22e Stephanie Plum detective in deze, vooral komische, serie* is er een zonder veel verrassingen. Premiejager Stephanie wordt gedumpt door haar vriendje, Trenton agent Joe Morelli. De aantrekkingskracht van Latin Lover Ranger, die haar regelmatig uit de brand helpt met nieuwe auto's, is onverminderd groot. Dit deel speelt zich voornamelijk af op het Kiltman College. Twee moorden en de verdwijning van een student zetten Stephanie op het spoor van een gekke biologieprofessor die in de kelder van een studentenhuis een bacteriologische oorlog lijkt voor te bereiden. Humor en oneliners zijn de belangrijkste ingrediënten in deze vakkundig, maar soms wel erg fabrieksmatig geschreven reeks. De boeven zijn zonder uitzondering vreemde vogels, de actie is nooit echt spannend, maar eerder (k)luchtig. Goed voor een paar uurtjes vermaak.

Specificaties

Engels | 9781472201676 | 329 pagina's

Titel Tricky twenty-two
Auteur Janet Evanovich
Type materiaal Boek
Uitgave London : H Review, 2016
Overige gegevens 329 pagina's - 20 cm
Annotatie The new Stephanie Plum novel. - Met : excerpt Turbo twenty-three - Oorspronkelijke uitgave: New York : Bantam Books, 2015 ; Londen : Headline Review, 2015
ISBN 9781472201676
PPN 41036892X
Genre detectiveroman
Taal Engels