Een nacht uit duizenden
Boek

Een nacht uit duizenden (juli 2017)/ Sylvia Day, vertaling [uit het Engels] Tasio Ferrand ; bewerking: Katya Kholyapina

Sapphire was vijf jaar lang de concubine van de koning maar als ze haar vrijheid terugkrijgt en de kroonprins van het rivaliserende rijk ontmoet, weten beiden dat dit de twee koninkrijken in gevaar brengt.

Aanwezigheid

Recensie

Sapphire, de mooiste vrouw van het land, was vijf jaar lang de meest geliefde concubine van de koning en nu is ze vrij. Als ze Wulfric ontmoet, de kroonprins van het rivaliserende rijk, slaat de vlam in de pan. Maar als ze toegeeft aan de aantrekkingskracht van deze stoere held kunnen beide koninkrijken in gevaar komen. Toch besluiten ze een nacht samen door te brengen en elkaar daarna nooit meer te zien. Maar dat is een illusie. Deze romantische roman speelt zich af in de toekomst. Een mix tussen 'Starwars' en 'Games of thrones'. Gebaseerd op de romantiek in de wereld van 1001 nacht. De Amerikaanse Sylvia Day is bestsellerauteur van meer dan twintig romans, waaronder de 'Crossfire'-serie.

Specificaties

Nederlands | 9789402725902 | 318 pagina's

Titel Een nacht uit duizenden
Auteur Sylvia Day
Secundaire auteur Tasio Ferrand ; Katya Kholyapina
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Amsterdam] : HarperCollins, juli 2017
Overige gegevens 318 pagina's - 21 cm
Annotatie Deze uitgave is uitgegeven in samenwerking met Harper Collins Publishers LLC - Vertaling van: In the flesh. - New York, U.S.A. : Kensington Publishing Corp., (c)2009
ISBN 9789402725902
PPN 409269220
Genre romantische verhalen - erotisch verhaal
Taal Nederlands