Je baby's eerste jaar voor vaders voor dummies®
Boek

Je baby's eerste jaar voor vaders voor dummies® (2017)/ Sharon Perkins, Stefan Korn, Scott Lancaster, Eric Mooij, vertaling [uit het Engels]: Janke Greving voor Fontline ; redactie: Wilma Eras

Praktische informatie voor aanstaande vaders over zwangerschap, bevalling en de eerste levensjaren van een kind tot en met de kleuterleeftijd.

Aanwezigheid

Recensie

Het vaderschap is levenslang. Dat kan beangstigend overkomen. Want wat gebeurt er allemaal rond de geboorte van een eerste kind en hoe ziet het leven na de bevalling eruit? Dit naslagwerk voorziet in alle informatie die je als aanstaande vader zou willen weten. Het verheldert allerlei termen, geeft tips over de invulling van je rol als vader, adviezen over reinheid en regelmaat en biedt inzicht in de ontwikkeling van een baby tot aan de kleutertijd. Vervolgens laat het nadenken over situaties waarbij het mis gaat met het kindje, of mis gaat in de relatie. Het boek eindigt met een uitgebreide index, een lange verklarende woordenlijst en een bijlage met allerlei nuttige adressen en websites. Kortom, een ontzettend verrijkend en gedetailleerd boek, dat zich prima leent als naslagwerk. Kaders en gekleurde tekstvlakken vergroten het leesgemak en door de afwisseling in lettergrootte laat het boek zich prettig lezen. Een must-have voor alle vaders in spe.

Specificaties

Nederlands | 9789045353579

Titel Je baby's eerste jaar voor vaders voor dummies®
Auteur Sharon Perkins
Secundaire auteur Stefan Korn ; Scott Lancaster ; Eric Mooij ; Janke Greving ; Wilma Eras
Type materiaal Boek
Uitgave Amersfoort : BBNC uitgevers, 2017
Overige gegevens XIV, 392 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Met index - Vertaling van: Dad's guide to baby's first year for dummies. - Indianapolis, Indiana : 2016
ISBN 9789045353579
PPN 410342548
Rubriekscode 615.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Babyverzorging ; Vaderschap
PIM Rubriek Opvoeding en Onderwijs
PIM Trefwoord Babyverzorging