Wat doet mijn lichaam... als ik groei?
Boek

Wat doet mijn lichaam... als ik groei? ([2017])/ Ruth Owen, vertaling [uit het Engels]: Janne van der Leer ; eindredactie: Monica Terpstra

Hoe zie je er nu uit en hoe toen je nog een baby was? Lees hoe kinderen groeien en wat er allemaal met je lichaam gebeurt. Met kleurenfoto's en tekeningen. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Kijk eens in de spiegel... Hoe zie je eruit? En hoe zag je eruit toen je nog een baby was? Je bent enorm gegroeid en er is van alles met je lichaam gebeurd! Je leest o.a. meer over de ontwikkeling van je skelet, botten, gebit en je hersenen. De aangeboden informatie wordt op eenvoudige wijze overgedragen aan de lezer. De teksten zijn vrij groot gedrukt en worden ondersteund door vriendelijke illustraties en kleurenfoto's die op een paars-groen gekleurde achtergrond staan. Op elke dubbele pagina start een nieuw hoofdstuk; in totaal zijn er negen. Achterin staan een moeilijke-woordenlijst, een register en een aantal 'meer-weten-tips'. Deze uitgave maakt deel uit van de serie 'Wat doet mijn lichaam...'; andere delen gaan over bewegen en de spijsvertering*. Geschikt voor school en thuis, maar ook voor bv. de dokterspraktijk. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar, ook geschikt voor kinderen die moeite hebben met lezen.

Specificaties

Nederlands | 9789461755865 | 24 pagina's

Titel Wat doet mijn lichaam... als ik groei?
Uniforme titel Als ik groei?
Auteur Ruth Owen
Secundaire auteur Janne van der Leer ; Monica Terpstra
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi Uitgeverij, [2017]
Overige gegevens 24 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: What happens when I grow?. - Ruby Tuesday Books Ltd., (c)2014. - (My body inside and out!)
ISBN 9789461755865
PPN 408335564
Rubriekscode 600.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lichaam
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Lichaam

Relaties/Serie

Wat doet mijn lichaam...
Boek

Wat doet mijn lichaam... (2017-...)

vol.
Uitgeleend
Ruth Owen