Mijn kind knutselt graag
Boek

Mijn kind knutselt graag (maar ik kan dat niet...) : 150 klassieke en originele knutselideeën ([2017])/ Sarah Devos, met illustraties van Emma Thyssen ; fotografie: Stefanie Faveere

Maak een kunstwerk van propjes of een stoere wandelstok. Honderd tips voor knutsels, zowel klassiekers als nieuwe ideeen, rond de jaargetijden. Met kleurentekeningen en -foto's. Voor opvoeders van kinderen van ca. 3 t/m 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Retro-achtige uitgave die knutselen voor elke ouder toegankelijk maakt (zelfs als je denkt dat je dat niet kunt)! Na een compacte inleiding volgen honderd knutselideeën, ingedeeld in twee categorieën. In de zes hoofdstukken 'ken je klassiekers' waan je je als ouder terug in de tijd: ringslingers maken, stempelen met aardappelen, een gelukshappertje vouwen of een propjesschilderij maken. In de overige zes hoofdstukken zijn 'nieuwe' knutselideeën gekoppeld aan seizoenen en feesten. Elk idee beslaat één pagina, volgens een vast format: benodigdheden, stappenplan, een kleurenfoto van het eindresultaat en waar nodig kleine kleurentekeningen ter ondersteuning. Hier en daar staat een enkele tip of een vermelding van een link waarop het idee is geïnspireerd. De nadruk in dit laagdrempelige knutselboek ligt op sámen iets met je kind doen, in een gezellige omgeving, met materialen die iedereen wel in huis heeft (of op school, kinderopvang of bij jeugdvereniging). Met oude en nieuwe technieken nieuwe herinneringen maken - waarvan je alleen maar blij van kunt worden! In dezelfde opzet verscheen 'Mijn kind verveelt zich nooit!' (2016)*. Voor opvoeders van kinderen van ca. 3 t/m 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789401441414 | 143 pagina's

Titel Mijn kind knutselt graag : (maar ik kan dat niet...) : 150 klassieke en originele knutselideeën
Auteur Sarah Devos
Secundaire auteur Emma Thyssen ; Tatjana Matysik
Type materiaal Boek
Uitgave [Tielt] : Lannoo, [2017]
Overige gegevens 143 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie In de ondertitel "(Maar ik kan dat niet...)" is "kan" doorgekruist en is het woord "kon" daaronder geplaatst
ISBN 9789401441414
PPN 409758825
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Handenarbeid
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Handenarbeid