Klassieke kinderliedjes
Boek

Klassieke kinderliedjes 40 fijne liedjes uit Sesamstraat : om mee te zingen, mee te kijken en mee te lezen! (2017)/ met muziek van Henny Vrienten, foto's en illustraties Sesame Workshop, NTR, Wim Kluvers en Leendert Jansen

Tommie, Ieniemienie, Pino en Purk van Sesamstraat zingen veertig bekende kinderliedjes zoals Groen is gras, Poesje mauw en Berend Botje. Met liedteksten, een dvd met een filmpje bij elk liedje en collageachtige kleurenillustraties. Vanaf ca. 2 t/m 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tommie, Ieniemienie, Pino en Purk van Sesamstraat kennen hun klassiekers en zingen veertig bekende kinderliedjes uit volle borst mee. 'Roodkapje', 'Zeg ken jij de mosselman', 'Hoedje van papier', 'Groen is gras' en 'Ozewiezewoze' zijn een kleine greep uit het brede repertoire. In verband met het veertigjarig jubileum van Sesamstraat zijn er door verschillende filmmakers filmpjes bij de liedjes gemaakt. Wat een feest voor oor én oog! Dit stevige boek bevat de liedteksten van de veertig muzieknummers. Op iedere dubbele pagina staat de tekst, met een bijbehorende collageachtige afbeelding in kleur waarop minimaal één van de vier Sesamstraat-vriendjes te zien is. Teksten en prenten zijn neergezet in een vrolijk getint en omkaderd kleurvlak. De uitgave bevat een inhoudsopgave en achterin is een opsomming van de liedjes/filmpjes en de filmmakers opgenomen. Op de bijbehorende dvd zijn de liedjes te beluisteren en zien we de vier vrienden in actie. Het vriendelijke boek met dvd is geschikt voor jonge kinderen van ca. 2 t/m 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047622024 | 87 pagina's

Titel Klassieke kinderliedjes : 40 fijne liedjes uit Sesamstraat : om mee te zingen, mee te kijken en mee te lezen!
Instelling /Sesame Workshop ; /NTR:, Hilversum
Secundaire auteur Henny Vrienten
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Amsterdam] : Rubinstein, 2017 - [Hilversum] : ntr
Overige gegevens 87 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm - 1 dvd
Annotatie Foutief ISBN 9789047621564 in boek en op omslag - 123 Sesamstraat - Op omslag: 40 jaar
ISBN 9789047622024
PPN 408956356
Rubriekscode 788.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kinderliedjes
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Kinderliedjes