Safe house. Series 1
DVD

Safe house. Series 1 ([2017])/ Michael Crompton

Na een aantal dramatische gebeurtenissen stopt politieman met zijn werk en begint samen met zijn vrouw een gastenverblijf in het Lake District. Op verzoek van een oud-collega fungeert het verblijf als schuiladres voor een bedreigde familie.

Aanwezigheid

Recensie

Vierdelige Engelse thrillerserie van Marc Evans (Hinterland; Collision) met Christopher Eccleston (Blackout; Doctor Who), Marsha Thomason en Patterson Joseph. Wanneer politieman Robert wordt neergeschoten en de getuige die hij moest beschermen wordt gedood, besluit hij met zijn werk te stoppen. Samen met zijn vrouw Kathy begint hij een gastenverblijf in het Lake District. Een bevriende oud-collega vraagt of het huis als schuiladres mag fungeren voor een gezin dat bedreigd wordt. Zo raken Robert en Kathy betrokken bij gevaarlijke ontwikkelingen, die ook aan zijn eigen verleden raken. In Groot-Brittannië was de serie een succes. Een tweede seizoen wordt gemaakt, maar zonder Eccleston en Thomason en op een andere locatie.

Specificaties

Engels | 8711983965539

Titel Safe house. Series 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Marc Evans ; Christopher Eccleston ; Marsha Thomason ; Paterson Joseph
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2017]
Overige gegevens 2 dvd-video's (4 × 50 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Christopher Eccleston, Marsha Thomason, Paterson Joseph. - Regisseurs onder anderen: Marc Evans. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Groot-Brittannië, 2015
ISBN 8711983965539
PPN 409049441
Genre thriller
Taal Engels

Relaties/Serie

Safe house
DVD

Safe house (2017-...)

vol.
Uitgeleend