Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Tom and Jerry
DVD

Tom and Jerry Willy Wonka anbd the chocolate factory ([2017])/ directed by Spike Brandt

Tom en Jerry helpen Charlie om een Gouden Toegangskaart te vinden voor een bezoek aan de snoepfabriek van Willy Wonka. Stiekem gaan ze met hem mee. Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

Amerikaanse animatiefilm van Spike Brandt, die al eerder Tom en Jerry-films maakte. De film is een hervertelling van de film uit 1971 van Mel Stuart met in de hoofdrol Gene Wilder. Tom en Jerry helpen Charlie Bucket om een Gouden Toegangskaart te vinden voor een bezoek aan de snoepfabriek van Willy Wonka. Stiekem gaan ze met hem mee en krijgen een rondleiding van Tuffy, een Oempa-Loempa-muis. Maar er is ook een slechterik die het geheime recept van de 'Everlasting gobstopper' wil bemachtigen. Ook Spike en Droopy zijn van de partij. Net als in de originele film zijn er veel liedjes. De film is kritisch ontvangen. Stuart Heritage (theguardian.com) schrijft dat de klassieker verknoeid is: '(...) is a weird film. It's a cheaply animated, near shot-for-shot remake of the beloved 1971 Mel Stuart movie - containing recognisable scenes, likenesses and backgrounds - that also happens to star Tom and Jerry (...) Tom and Jerry don't really fight any more. They honestly just sort of hang around in the background. (...)' Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888227565

Titel Tom and Jerry : Willy Wonka anbd the chocolate factory
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Spike Brandt
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video Benelux, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (79 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engels gesproken, .. talen nagesynchroniseerd waaronder , .. talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Warner Bros., 2017
ISBN 5051888227565
PPN 410740853
Thematrefwoord Snoepen
Taal Engels