Drones als je hobby
Boek

Drones als je hobby ([2017])/ Matt Chandler, vertaling [uit het Engels] en bewerking: Hubertine van den Biggelaar ; eindredactie: Monica Terpstra

Met drones kun je voor de lol vliegen, maar je kunt er ook wedstrijden mee doen. Lees wat je zelf allemaal met een drone kunt doen, wat de regels zijn en hoe je een drone kunt bouwen. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Heb jij wel eens een drone zien vliegen? Of heb je er misschien zelf al eens een bestuurd? Drones of 'Unmanned Aerial Vehicles' (UAV's) worden steeds populairder en je komt ze steeds vaker tegen. In dit boek wordt vooral ingegaan op wat je zelf allemaal met een drone kunt doen. Er is aandacht voor o.a. de aanschaf, de regels, zelf een drone bouwen en wedstrijden. Het bevat veel interessante informatie en leuke weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat drones al ruim honderd jaar bestaan? De stevige, handzame uitgave heeft een overzichtelijke bladspiegel met een vrij uitgebreide tekst in een duidelijke, niet al te grote letter en heldere kleurenfoto's elkaar afwisselen. De leerzame tekst is verdeeld over vijf hoofdstukken en bevat een aantal moeilijke, vetgedrukte woorden die in de moeilijke woordenlijst verklaard worden. Verder bevat het boek een inhoudsopgave, een register én een aantal 'meer-weten tips' met interessante boektitels en websites. Maak deel uit van de serie 'Drones'*. Interessant voor hobbyisten en geïnteresseerden. Door het (incidenteel) gebruik van moeilijke (Engelse) termen is deze uitgave geschikt voor kinderen van ca. 10 t/m 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463411059 | 32 pagina's

Titel Drones als je hobby
Auteur Matt Chandler
Secundaire auteur Hubertine van den Biggelaar ; Monica Terpstra
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corrona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2017]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Recreational drones. - Capstone Global Library, (c)2017
ISBN 9789463411059
PPN 410934925
Rubriekscode 659.79
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Drones
PIM Rubriek Verkeer en Vervoer
PIM Trefwoord Drones

Relaties/Serie

Drones
Boek

Drones (2017-...)

vol.
Uitgeleend