Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Poeslief!
Boek

Poeslief! 46 schattige kittens ([2017])/ Anna Claybourne, vertaling [uit het Engels]: Irene Venditti ; eindredactie: Monica Terpstra

Welke kitten vind je het liefste? Bekijk alle 46 soorten katten op naam van a t/m z, dus van een Abessijn tot een Turkse Van. Met korte weetjes en grote foto's in kleur. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Zo'n 46 kattensoorten komen aan bod, van de Abessijn tot de Turkse Van. Het gaat in dit bijna vierkante boek in het speciaal over de kittens. Iedere kattensoort krijgt een dubbele pagina. De kitten van dit soort wordt met minstens vier grote kleurenfoto's afgebeeld. De foto's worden telkens met maar weinig tekst begeleid: een paar zinnen introductie over de kitten en een weetje over het karakter of uiterlijk van de kattensoort. Het lettertype is groot en het woordgebruik vrij eenvoudig. Het boek heeft een duidelijke inhoudsopgave, waar meteen uit blijkt dat de kittens op alfabetische volgorde gesorteerd zijn. Het lijkt daarom niet de bedoeling dat het boek van voor tot achter gelezen wordt, maar dat de lezer kiest over welke soort hij wil lezen. Dit blijkt ook uit de beginzin van het boek: 'Welke kitten is het allerschattigst? Lees verder en kies jouw favoriet!'. Een ideaal boek voor kinderen die een kat willen of mogen uitkiezen. Voor kattenliefhebbers vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar. Ook geschikt voor iets oudere kinderen die moeite hebben met lezen.

Specificaties

Nederlands | 9789463410762 | 96 pagina's

Titel Poeslief! : 46 schattige kittens
Auteur Anna Claybourne
Secundaire auteur Irene Venditti ; Monica Terpstra
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona, Ars Scribendi Uitgeverij, [2017]
Overige gegevens 96 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: Cutest kittens ever! - QED Publishing, (c)2017
ISBN 9789463410762
PPN 410853976
Rubriekscode 634.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Katten ; Jonge dieren
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Katten