The rendezvous
DVD

The rendezvous ([2017])/ directed by Amin Matalqa, Annemarie Jacir

Rachel en Jake belanden in de Jordaanse stad Petra op zoek naar een heilige Dode Zee-rol terwijl ze opgejaagd worden door een groep die het einde der tijden nastreeft.

Recensie

Actie-avontuur van Amin Matalqa (Captain Abu Raed; The united) met Stana Katic (Castle) en Raza Jaffrey (Homeland). Rachel is een Joods-Amerikaanse dokter van wie de broer op verdachte wijze om het leven is gekomen tijdens zijn jacht op waardevolle antieke voorwerpen. Ze krijgt hulp van Jake, een Arabisch-Amerikaanse hoge ambtenaar. Het onwaarschijnlijke duo belandt in de Jordaanse stad Petra op zoek naar een heilige Dode Zee-rol terwijl ze opgejaagd worden door een groep die zich de Armageddonites noemt en het einde der tijden nastreeft. Een actie-avontuur met humor en romantiek dat doet denken aan films als The librarian, North by Northwest en Romancing the stone. De opnames zijn voor een groot deel op locatie in Jordanië gemaakt.

Specificaties

Engels | 8711983966123

Titel The rendezvous
Secundaire auteur Amin Matalqa ; Annemarie Jacir ; Stana Katic ; Raza Jaffrey ; Sarah Isaias
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (92 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Stana Katic, Raza Jaffrey. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Gebaseerd op het boek 'A new song' van Sarah Isaias - Videoversie van de film: 2016
ISBN 8711983966123
PPN 410767557
Genre thriller
Taal Engels