Worden wie ik écht ben
Boek

Worden wie ik écht ben Gods droom voor mij (april 2017)/ Stasi Eldredge, vertaling [uit het Engels]: Monica van Bezooijen & Richard Kettmann

Autobiografisch getint relaas van een christelijke vrouw die haar verslaving aan drugs en alcohol en haar overgewicht te boven kwam en door haar christelijke geloof haar ware wezen ontdekte.

Aanwezigheid

Recensie

De bekende Amerikaanse auteur geeft een diep doorleefd inzicht in haar leven. Hoe ze verslaafd was aan drugs en alcohol, veel te dik was, haar latere man John ontmoette waardoor ze haar hart aan Jezus gaf, over het grote belang van haar moeder en - heel intiem - vertelt ze zelfs uitgebreid over haar menstruatiecycli en seksuele aanranding. Maar het gaat haar er bovenal om dat de lezer - en ze richt zich speciaal tot vrouwen - beseft dat God elk mens uitnodigt tot een proces van overgave aan en vertrouwen in Hem. 'God is bezig elk van ons te vormen tot de vrouw zoals Hij ons graag ziet.' Het leven vraagt om te gaan met vriendschap en pijn, verdriet en gemis en wat al niet, maar alleen door de dagelijkse relatie met Jezus groeit ieder mens en 'zo word je wie je bent'. Een boek dat door alles heen oproept in geloof en Godsvertrouwen te leven en zo te worden die je ten diepste bent: kind van God.

Specificaties

Nederlands | 9789059990494 | 264 pagina's

Titel Worden wie ik écht ben : Gods droom voor mij
Auteur Stasi Eldredge
Secundaire auteur Monica van Bezooijen
Type materiaal Boek
Uitgave Hoornaar : Gideon, april 2017
Overige gegevens 264 pagina's - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Becoming myself. - Colorado Springs : David C. Cook, (c)2013
ISBN 9789059990494
PPN 409817473
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfverwerkelijking; Christelijke visie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Zelfverwerkelijking