Baby's eerste knuffel-boekje
Boek

Baby's eerste knuffel-boekje poes ([2017])/ illustraties Surya Sajnani

Vierkante, gewatteerde, stoffen leporello met illustraties in zwart-wit met een enkel kleuraccent van zes dieren, zoals een poes, een hond, een wasbeer en een bij. Met twee knisperoortjes om aan te friemelen. Vanaf ca. 3 maanden.

Recensie

Dit stoffen boekje is voor baby's een eerste kennismaking met dierengezichtjes. Ze ontmoeten achtereenvolgens poes, hond, wasbeer, konijn, uil en bij. Voor op het titelloze boekje zijn op zeegroene, grof geweven stof de ogen, neus en snorharen van een poes geborduurd, wat een prettig reliëf geeft onder de babyhandjes. Bovenaan steken twee oortjes uit die knisperen. Het boekje kan helemaal worden uitgevouwen tot de zes dierenkopjes naast elkaar te zien zijn, gedrukt in zwart tegen een witte achtergrond, omdat zwart en wit voor baby's het eerst te onderscheiden zijn. Een lieve toevoeging zijn de zachtroze wangetjes van de dieren en hun naam is er in speelse letters bij gedrukt. Een fraai vormgegeven en originele toevoeging aan het vroegste leesaanbod! In een vergelijkbare uitvoering is ook 'Baby's eerste knuffelboekje: Beer'* beschikbaar. De handelsuitgave is verpakt in een mooi cadeaudoosje**. Vanaf ca. 3 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789021676883

Titel Baby's eerste knuffel-boekje : poes
Uniforme titel Poes
Auteur Surya Sajnani
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ploegsma kinder- & jeugdboeken, [2017]
Overige gegevens 1 doos - zwart-wit illustraties - 17 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Op omslag: Wee gallery. - Het liefste kraamcadeautje met knisper-oortjes! - Vertaling van: Friendly faces in the garden. - London : QED Publishing, (c)2016 - Bevat: Poes. - Leporello : zwart-wit illustraties ; 16 cm
ISBN 9789021676883
PPN 404324568
Genre Boekstart - dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; leporello's ; Stoffen boeken
Taal Nederlands