Hoe word ik instafamous?
Boek

Hoe word ik instafamous? (april 2017)/ Céline Schraepen & Talisa Loup, fotografie: Dirk Alexander en privé-archief ; eindredactie: Sofie Renier

Wat moet je doen om een succesvol account op Instagram te hebben? Twee bekende 'Instagrammers' geven tips. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De twee Belgische dames Céline Schraepen en Talisa Loup, allebei geboren in 1991, zijn 'instafamous'. Dat betekent bekend zijn op het socialemediaplatform Instagram. De beste vriendinnen hebben samen meer dan 1 miljoen volgers en plaatsen dagelijks foto's voor al hun fans. In dit boek willen ze hun geheim met de lezer delen, zodat iedereen een poging kan doen om óók instafamous te worden. Jaren geleden begonnen de dames met Instagram om gebruik te kunnen maken van het bewerkingsprogramma dat het platform biedt, maar ze kregen door dat ze steeds meer volgers kregen. In dit kleurrijke boek komt van alles aan bod, van tips om bekende merken aan te trekken tot aan tips over hoe je het beste kunt poseren voor een foto. Het is op een vlotte en informatieve manier geschreven en bevat veel kleurrijke foto's waardoor je als lezer een goed beeld krijgt. Zal het vooral goed doen bij een jong publiek dat zich bezighoudt met Instagram. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089317124 | 166 pagina's

Titel Hoe word ik instafamous?
Auteur Céline Schraepen
Secundaire auteur Talisa Loup ; Dirk Alexander ; Sofie Renier
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Gent] : Borgerhoff & Lamberigts, april 2017
Overige gegevens 166 pagina's - illustraties - 21 cm
ISBN 9789089317124
PPN 410382051
Rubriekscode 528.54
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Instagram
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Sociale media