The Jetsons & WWE: robo-wrestlemania!
DVD

The Jetsons & WWE: robo-wrestlemania! ([2017])/ directed by Anthony Bell

The Jetsons reizen terug in de tijd om de hulp te zoeken van de worstelaars van WWE wanneer Big Show de macht in de stad wil overnemen. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Lang animatie-avontuur rond The Jetsons, een typisch Amerikaanse familie die lijkt op The Flintsones, maar die in de toekomst leeft. Het is de vierde keer dat Warner samenwerkt met WWE (World Wrestling Entertainment), een organisatie van professionele worstelaars. De serie 'The Jetsons' werd gemaakt vanaf de jaren zestig en was erg populair. George Jetson werkt nog steeds voor zijn humeurige baas Mr. Spacely en is opzichter van robots die graafwerkzaamheden verrichten. De robots stuiten op het lichaam van worstelaar Big Show, die honderd jaar geleden tijdens een sneeuwstorm bevroren raakte. Eenmaal ontdooid probeert Big Show de macht in de stad over te nemen. George en zijn gezin - vrouw Jane, tienerdochter Judy, zoontje Elroy en hond Astro - reizen terug in de tijd om de hulp te zoeken van de worstelaars van WWE. De stemmen van de WWE-worstelaars worden ingesproken door de echte worstelaars. Renee Schonfeld (commonsensemedia.org) vindt het fijn dat de leuke personages uit The Jetsons terug zijn, maar tegelijkertijd jammer dat ze overschaduwd worden door de grauwende en patserige worstelaars en dat actie en vechten belangrijker zijn dat het gezinsleven van The Jetsons. Zij geeft 2 sterren. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888227404

Titel The Jetsons & WWE: robo-wrestlemania!
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Anthony Bell ; Jeff Bergman
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (81 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Stemacteurs onder anderen: Jeff Bergman. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Warner Bros. Animation, 2017
ISBN 5051888227404
PPN 410846147
Taal Engels