Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Ontwerp en bouw
Boek

Ontwerp en bouw ongelooflijke Minecraft® avonturen ([2017])/ Kirsten Kearney, vertaling [uit het Engels]: Ammerins Moss-de Boer ; redactie en productie: Vitataal

Puntsgewijze uitleg van zo'n 38 avonturen die te bouwen zijn in het computerspel Minecraft. Bevat handige tips en trucs voor planning en ontwerp. Met kleurenillustraties uit het spel. Vanaf ca. 13 jaar.

Recensie

Minecraft is een populair computerspel onder vele gamers wereldwijd. Het boek is opgedeeld in 38 spellen of scenario's (Avonturenkaarten) waarmee je in Minecraft landen en werelden kunt maken, voorzien van stappenplannen. Deze spellen kunnen na het bouwen online gedeeld worden met andere spelers. De niveaus van het ontwerpen en bouwen van de games zijn verschillend, van makkelijk voor beginners tot zeer moeilijk voor experts. Hierdoor is het boek ook geschikt voor volwassenen. De spellen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: verhalen, parcoursen, overleven, vechten en puzzels. Interessante achtergrondinformatie over Minecraft, over de avonturenkaarten en over de technische aspecten maakt het boek bijzonder. De kleurenfoto's en ontwerpen uit het spel zijn mooi en gedetailleerd uitgewerkt en zullen fans aanspreken. Het lettertype lijkt op een retro computerlettertype. In dezelfde opzet verscheen o.a. 'Ontwerp en bouw: ongelooflijke Minecraft projecten'*(2016). Dit praktische boek is een ode aan Minecraft en is bedoeld voor iedereen die meer uit zijn Minecraft-wereld wil halen. Voor volwassenen en jongeren vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048315116 | 256 pagina's

Titel Ontwerp en bouw : ongelooflijke Minecraft® avonturen
Auteur Kirsten Kearney
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Ammerins Moss-de Boer
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2017]
Overige gegevens 256 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Adventure maps to build and explore in Minecraft®. - Mitchell Beazley, 2017
ISBN 9789048315116
PPN 409245585
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen