Knor de waakbig [Dyslexie editie]
Boek

Knor de waakbig [Dyslexie editie] (2017)/ Monique Berndes, Mark Janssen

Sem wint met zijn lot een prijs. Het is een big. Hij stopt de big in de schuur. Zal dat wel goed gaan? AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Sem wint een varkentje als prijs in een loterij. Hij verstopt het voor zijn ouders. Maar op een dag ontsnapt het en maakt het de altijd al mopperende buurvrouw aan het schrikken. Wat gaat er nu met Knor gebeuren? Een humoristisch verhaal waarin de illustraties een mooie aanvulling op de tekst zijn. De tekst is gedrukt in een lettertype speciaal bedoeld voor kinderen die moeite hebben met lezen. Iedere zin begint met een hoofdletter op een nieuwe regel en bevat voornamelijk een- en af en toe tweelettergrepige woorden. Het verhaal is vlot leesbaar, met veel dialogen, AVI-E3. De kleurige illustraties beslaan soms twee pagina's, soms een en soms een deel van de pagina. De teksten staan in rustige delen van de illustraties. Deeltje uit de serie 'Hoera, ik kan lezen'*. Een leuk verhaal voor kinderen vanaf ca. 6,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789051169911 | 45 pagina's

Titel Knor de waakbig [Dyslexie editie]
Auteur Monique Berndes
Secundaire auteur Mark Janssen
Type materiaal Boek
Editie 2e druk;
Uitgave Rijswijk : De Vier Windstreken, 2017
Overige gegevens 45 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Tekst van Monique Berndes, illustraties van Mark Janssen - 1e druk: (c)2014 - Tekst opgemaakt in het lettertype Dyslexie
ISBN 9789051169911
PPN 410932922
Genre dierenleven
Thematrefwoord Varkens
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Hoera, ik kan lezen
Boek

Hoera, ik kan lezen (1992-...)

vol.
Uitgeleend