Sri Lanka
Boek

Sri Lanka (2017)/ Leon Peterse en Joke Petri, cartografie: G-O graphics ; redactie: Sanne Boersma ; foto's: Leon Peterse, Joke Petri, Ronnie Rokebrand

Aanwezigheid

Recensie

Reisgids over Sri Lanka. Het eerste deel van de gids bevat drie hoofdstukken met veel informatie over het land en zijn bevolking, geografische gesteldheid, flora en fauna, wildparken, godsdiensten, religieuze architectuur en enkele culturele bijzonderheden. Daarna volgt de behandeling der bezienswaardigheden, per hoofdstuk in toeristische regio's ingedeeld en als zodanig snel te raadplegen. Tot slot enkele pagina's met praktische en gevarieerde informatie voor potentiële reizigers op oranje gekleurd papier. Goed als reisgids ter plekke, met vele feiten en wetenswaardigheden, en als naslagwerk. Duidelijke inhoudsopgave die de lezer, in combinatie met een uitgebreide index, snel op het juiste spoor en de betreffende pagina zet. Diverse kaarten en plattegronden van land, steden en toeristische plaatsen, tientallen tekstondersteunende kleurenfoto's. Met register.

Specificaties

Nederlands | 9789025763794 | 286 pagina's

Titel Sri Lanka
Auteur Leon Peterse
Instelling /G-O Graphics, Wijk bij Duurstede
Secundaire auteur Joke Petri ; Sanne Boersma
Type materiaal Boek
Editie Negentiende druk;
Uitgave Haarlem : Uitgeverij J.H. Gottmer/H.J.W. Becht BV, 2017
Overige gegevens 286 pagina's - foto's, kaarten, plattegronden - 21 cm
Annotatie Met register - Oorspronkelijke titel: Portret van Sri Lanka (Ceylon). - Haarlem : Gottmer, 1977. - (Portretreeks)
ISBN 9789025763794
PPN 409096709
Rubriekscode Sri Lanka 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Sri Lanka; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Sri Lanka

Relaties/Serie

Dominicus reeks
Boek

Dominicus reeks (1983-...)

vol. Landengids. Sri Lanka
Uitgeleend