Een lied van Susannah
Boek

Een lied van Susannah (2017)/ Stephen King, met illustraties van Darrel Anderson ; vertaling [uit het Engels]: Hugo Kuipers

Als Susannah wordt ontvoerd naar een andere wereld, staan Roland de scherpschutter en zijn metgezellen voor een moeilijke keuze: haar volgen om haar te bevrijden of de queeste naar de Donkere Toren voortzetten.

Aanwezigheid

Recensie

Zesde boek in 'De donkere toren'-cyclus, Stephen Kings versie van de graallegende. Hoofdpersoon is Roland de scherpschutter die zich in een wereld bevindt die op de onze lijkt en 'doorgangen' heeft naar de onze. Zijn queeste is De Donkere Toren te vinden. In dit deel krijgen Roland en zijn metgezellen te maken met de ontvoering van Susannah naar een andere wereld. Susannah is in groot gevaar en Roland staat voor een moeilijke keuze: Susannah volgen of hun pad? Zijn keuze heeft verstrekkende gevolgen: voor hemzelf, voor de queeste en voor Stephen King die zijn eigen dood door een ongeval in een krantenartikel meldt. Voorlaatste deel van de cyclus. Een langdradig verhaal dat een mengeling is van fantasy en sciencefiction, maar ook sfeervol en spannend. Niet los te lezen zonder de andere delen.

Specificaties

Nederlands | 9789024579761 | 461 pagina's

Titel Een lied van Susannah
Auteur Stephen King
Secundaire auteur Darrel Anderson ; Hugo Kuipers
Type materiaal Boek
Editie Negende druk;
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2017
Overige gegevens 461 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: 2004 - Vertaling van: Song of Susannah. - Hampton Falls, N.H. : Grant, 2004. - (The dark tower ; 6)
ISBN 9789024579761
PPN 411120522
Genre science-fiction
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De donkere toren
Boek

De donkere toren (1988-...)

vol. 6
Uitgeleend
Stephen King