Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Urban jungle
Boek

Urban jungle inspiratie voor een huis vol groen ([2017])/ Igor Josifovic, Judith de Graaff, met foto's van Lina Skukauske ; en illustraties van Saar Manche ; vertaling [uit het Duits]: Renate Hagenouw/Vitataal ; redactie en productie: Vitataal

Bewoners van vijf huizen in Europa lichten in woord en beeld hun interieurstijl met planten toe, met tips en zelfmaakideeen.

Aanwezigheid

Recensie

De makers van dit boek nemen de lezers mee naar vijf woningen in Europa, waarin levend groen floreert. Stuk voor stuk zijn de bewoners bevlogen 'binnentuiniers'. Vetplanten, cactussen en tropische planten - terug van weggeweest - bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van de interieurs. De hoofdstukken - waarin de bewoners hun interieurstijl toelichten en groene zelfmaakideeën geven - zijn afgewisseld met plantportretten met praktische informatie, verzorgings- en stylingtips. De velen kleurenfoto's maken het een visueel feest voor liefhebbers van weelderig kamergroen. De genoemde groenwinkels in binnen- en buitenland en de internationale urban jungle bloggers die een bijdrage aan deze uitgave hebben geleverd, zorgen voor nog meer inspiratie. Eén van de vele kamerplantenboeken die momenteel verschijnen. Vrolijk en kleurrijk, maar niet heel onderscheidend. Zie ook urbanjungelbloggers.com.

Specificaties

Nederlands | 9789059567719 | 176 pagina's

Titel Urban jungle : inspiratie voor een huis vol groen
Auteur Igor Josifovic
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Judith de Graaff ; Lina Skukauske ; Saar Manche ; Renate Hagenouw
Type materiaal Boek
Uitgave Hilversum : Fontaine Uitgevers, [2017]
Overige gegevens 176 pagina's - illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Urban jungle. - München : Verlag Georg D.W. Callwey GmbH & Co. KG, 2016
ISBN 9789059567719
PPN 411119958
Rubriekscode 637.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kamerplanten ; Woninginrichting
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Kamerplanten