Voorleesboek
Boek

Voorleesboek ([2017])/ vertaling [uit het Engels]: Big Balloon BV

Twee verhalen over de Teletubbies. Po vindt een magische gieter en de Teletubbies krijgen om beurten een regenbui over zich heen. Gelukkig zijn ze dol op regen! Prentenboek met kleurenfoto's uit de televisieserie. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

Eenvoudig, kleurrijk, vierkant prentenboek met twee verhalen over de Teletubbies (niet eerder los aangeboden), bekend van televisie en de uitgebreide merchandising. De vier wonderlijke buitenaardse wezentjes met een antenne op hun hoofd en een televisieschermpje op hun buik wonen in het groene, heuvelachtige Teletubbieland. In het eerste verhaal, 'De magische gieter', vindt Po een gieter. Het water uit de gieter laat alles groeien, ook de bal van Laa-Laa, de tas van Tinky Winky en de hoed van Dipsy. In 'Het regent' krijgen de Teletubbies om de beurt een regenbui over zich heen. Ze vinden het niet erg, want ze zijn dol op regen. Bij alle gebeurtenissen wordt steeds de bekende kreet 'Ah-oh!' geslaakt en het verhaal eindigt steevast met Da-da!' Goedkoop geproduceerde uitgave met kleurenfoto's uit de televisieserie. De beelden hebben soms een te lage resolutie waardoor ze onscherp zijn en de pixels zichtbaar worden. Hoewel de inhoud bijzonder weinig voorstelt, zal het boekje aantrekkelijk zijn voor fans van de Teletubbies. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047804680 | 37 pagina's

Titel Voorleesboek
Uniforme titel De magische gieter Het regent
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Big Balloon Publishers, [2017]
Overige gegevens 37 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Bevat: De magische gieter. - Vertaling van: Magic watering can. - London : Egmont UK Limited, 2016. - (Teletubbies) ; Het regent. - Vertaling van: A rainy day. - London : Egmont UK Limited, 2016. - (Teletubbies)
ISBN 9789047804680
PPN 41036956X
Thematrefwoord Weer
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Teletubbies ™
Boek

Teletubbies ™ (2017...)

vol.
Uitgeleend