Het geluk van de hemel
Boek

Het geluk van de hemel de belofte van het kerstkind ([2017])/ Antonia Woodward, vertaald [uit het Engels] door Erik Idema

De wijze mannen gaan op reis en een engel vertelt Maria dat ze een bijzonder kind krijgt. Maria en Jozef gaan naar Bethlehem. Prentenboek met het kerstverhaal en illustraties in warme kleuren. Voorlezen vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bijbels prentenboek met het kerstverhaal. Opvallend is hierbij dat het verhaal begint met de wijze mannen die op reis gaan omdat ze in de boekrollen en in de sterren lazen over een belofte van lang geleden. In diezelfde tijd verscheen een engel aan Maria en ook aan Jozef met de mededeling dat Maria een bijzonder kind zal krijgen. Zij gaan vanwege de volkstelling op reis naar Bethlehem. Daar wordt Jezus geboren. De herders horen van de geboorte en bezoeken de stal. Een tijdje later komen ook de wijze mannen met hun geschenken. Bijna vierkant verzorgd prentenboek met een bewerking van het bekende kerstverhaal, voorzien van sfeervolle illustraties in warme kleuren en gemengde techniek. Tussen de illustraties staat de tekst afgedrukt. Het prentenboek kan voorgelezen worden aan kinderen vanaf ca. 4 t/m 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789033884306

Titel Het geluk van de hemel : de belofte van het kerstkind
Auteur Antonia Woodward
Secundaire auteur Erik Idema
Type materiaal Boek
Uitgave [Amersfoort] : Kwintessens, [2017] - Amsterdam : Ark Media
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Vertaling van: The extra special baby. - Oxford, England : Lion Hudson plc, (c)2016
ISBN 9789033884306
PPN 411861727
Rubriekscode 227.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kerstmis
PIM Rubriek Feesten
PIM Trefwoord Kerstverhalen