Broadchurch. Serie 3, The final chapter
DVD

Broadchurch. Serie 3, The final chapter ([2018])/ Chris Chibnall

Drie jaar na de rechtszaak tegen de vermoedelijke moordenaar van de 11-jarige Danny onderzoeken DS Ellie Miller en DI Alec Hardy de brute aanranding van een vrouw uit het dorp.

Aanwezigheid

Recensie

Derde en laatste seizoen* (2017) van een Britse misdaadserie met Olivia Colman en David Tennant. De gebeurtenissen spelen zich opnieuw af in het rustige Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch. Drie jaar na de rechtszaak tegen de vermoedelijke moordenaar van de 11-jarige Danny onderzoeken DS Ellie Miller (Colman) en DI Alec Hardy (Tennant) de brute aanranding van een vrouw uit het dorp. De zaak rijt oude wonden open en leidt ook tot vragen rond de moord op Danny. Maaike Tol (delagarde.nl) schrijft: '(...) Een dorpje met een gesloten gemeenschap van inwoners die ieder onverkwikkelijke geheimen bewaart. Het klinkt erg cliché, maar juist deze elementen zijn pluspunten van de Britse hitserie Broadchurch (...) Hoofdattractie van Broadchurch is het sterk acterende duo David Tennant en Olivia Colman (...) Het zijn sferische beelden die de toon zetten en contrasteren met het verschrikkelijke misdrijf dat in deze betoverende omgeving werd gepleegd. (...)' Acht afleveringen.

Specificaties

Engels | 8717344759359

Titel Broadchurch. Serie 3, The final chapter
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Paul Andrew Williams ; David Tennant ; Olivia Colman
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2018]
Overige gegevens 2 dvd-video's (8 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: David Tennant, Olivia Colman. - Regisseurs onder anderen: Paul Andrew Williams. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie voor ITV: Groot-Brittannië : Kudos Film & Television Limited, (c)2016
ISBN 8717344759359
PPN 410412988
Genre detectiveroman
Taal Engels

Relaties/Serie

Broadchurch
DVD

Broadchurch (2014-...)

vol. Serie 3
Uitgeleend