Bibi & Tina 3
DVD

Bibi & Tina 3 jongens tegen de meiden ([2017])/ regie Detlev Buck

De tieners Tina en Bibi gaan op zomerkamp met hun klasgenoten en een aantal buitenlandse uitwisselingsscholieren. Bibi merkt tot haar schrik dat haar toverkrachten niet werken. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Derde jeugdfilm van Detlev Buck op basis van de Duitse hoorspel- en tekenfilmserie 'Bibi en Tina'. Het tienermeisje Bibi (Lina Larissa Strahl) heeft toverkrachten, haar beste vriendin Tina (Lisa-Marie Koroll) is een gewoon meisje. Deze zomer gaan ze niet naar de manege van graaf Falkenstein, maar op zomerkamp met hun klasgenoten en een aantal buitenlandse uitwisselingsscholieren waarmee ze een wedstrijd geocaching houden. Wanneer er irritaties ontstaan tussen de jongens en de meisjes, splitst de groep zich op in twee teams. Bibi wil haar toverkrachten niet gebruiken, maar de buitenlandse jongens spelen vals. Dan breekt er ook nog een bosbrand uit. Monica Meijer (cinemagazine.nl) geeft 2,5 ster. Zij prijst de surrealistische kleurenpracht van de film, maar vindt de liedjes en het verhaal matig: '(...) Paardenmeisjes zullen hun verwachtingen ten aanzien van de paardrijscènes moeten bijstellen, want dat is in de derde 'Bibi & Tina' echt maar bijzaak. 'Bibi & Tina: jongens tegen de meiden' doet vooral verlangen naar lange zomeravonden en buitenactiviteiten.' Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983966543

Titel Bibi & Tina 3 : jongens tegen de meiden
Uniforme titel Mädchen gegen Jungs Bibi en Tina 3 Jongens tegen de meiden
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Detlev Buck ; Lina Larissa Strahl ; Lisa-Marie Koroll
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Just4Kids, [2017]
Overige gegevens 1 dvd-video (110 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held. - Nederlands ingesproken - Videoversie van de film: Duitsland : DCM Pictures, (c)2016 - Oorspronkelijke titel: Bibi & Tina : Mädchen gegen Jungs
ISBN 8711983966543
PPN 411179403
Genre paarden/pony's - sprookjes
Thematrefwoord paarden
Taal Nederlands