Masseer zelf je pijn weg
Boek

Masseer zelf je pijn weg 50 eenvoudige massagetechnieken om je te ontspannen ([2017])/ Janine Bharucha, vertaling [uit het Frans]: Ingrid Buthod-Girard ; redactie en productie: Vitataal

Instructies voor massagetechnieken en oefeningen ter bevordering van het welzijn en het voorkomen van chronisch worden van ziek zijn.

Recensie

Mini-oefeningen en massagetechnieken die je op jezelf kunt toepassen, speciaal bij korte verloren momentjes. Simpele handelingen om te ontspannen, pijn te verlichten of de ademhaling te reguleren. Bij de oefeningen wordt het lichaam gevolgd van het hoofd naar de voeten. Er staan bijvoorbeeld oefeningen in om de kaakspieren te ontspannen, oren te wrijven, neusmassage, maar ook oefeningen voor het verstijfde bekken van de automobilist en de kantoormedewerker. Middels duidelijke illustraties in kleur worden de helder beschreven oefeningen begeleid. Auteur Bharucha is een ervaren masseuse en docente voor Toucher-massage® aan de school van Savatovski (Frankrijk). Doel van het boek is om het heft in eigen hand te nemen en ongemak door pijn te voorkomen. Nuttig om bewust fit en gracieus-soepel ouder te kunnen worden. Pocketuitgave.

Specificaties

Nederlands | 9789022333761 | 95 pagina's

Titel Masseer zelf je pijn weg : 50 eenvoudige massagetechnieken om je te ontspannen
Auteur Janine Bharucha
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Ingrid Buthod-Girard
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : M Books, [2017]
Overige gegevens 95 pagina's - illustraties - 17 cm
Annotatie Vertaling van: Automassages express. - Larousse, (c)2014
ISBN 9789022333761
PPN 411203835
Rubriekscode 612.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Massage
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Massage