Goed gedaan, Poli!
Boek

Goed gedaan, Poli! ([2017?])/ vertaling [uit het Frans]: Rikky Schrever

De hulpwagens in Bezemstad komen in actie om postauto Postie uit de vangrail te bevrijden. Postie heeft spijt dat hij eerder sleepwagen Spookie heeft uitgelachen omdat die iets doms deed. Prentenboek met kleurenillustraties gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Prentenboek met een verkorte weergave van een avontuur uit de animatieserie Robocar Poli, te zien op RTL Telekids. De serie draait om politieauto Poli, ambulance Amber, brandweerwagen Roy en helikopter Heli. Deze en alle andere voertuigen hebben menselijke eigenschappen, kunnen praten en actie ondernemen. In dit deel komen nog allerlei andere voertuigen voor zoals schoonmaakkar Poetsie, sleepwagen Spookie en schoolbus Bussie. De hulpvoertuigen komen in actie als postauto Postie, nadat hij eerst anderen heeft uitgelachen, tijdens zijn postronde iets doms doet en in de vangrail vast komt te zitten. De verhalen staan elke keer qua hoofdlijnen vast, wat voor peuters en kleuters heel vertrouwd voelt. Het verhaaltje stelt niet veel voor, maar zal door de vele verschillende voertuigen voor de doelgroep toch aantrekkelijk zijn. Er is ook een speelgoedlijn van Robocar. Voor fans van de serie. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789490989170

Titel Goed gedaan, Poli!
Uniforme titel Robocar Poli
Secundaire auteur Rikky Schrever ; Sandra Monroy
Type materiaal Boek
Uitgave Hilversum : Just4Kids, [2017?]
Overige gegevens 17 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Een bewerking van Sandra Monroy van de serie Robocar Poli, aflevering14: It's okay to make a mistake. - Omslag vermeldt: Robocar Poli - Vertaling van: Bravo, Poli! - Paris : Dragon D'Or, 2013
ISBN 9789490989170
PPN 410549622
Thematrefwoord Motorvoertuigen
Taal Nederlands