Streetstyle
Boek

Streetstyle ([2017])/ Cathy West, vertaling [uit het Engels]: Hubertine van den Biggelaar ; eindredactie: Pam Thierry ; illustraties: Gavin Campbell

Wat is streetstyle, hoe zag het er vroeger uit en welke stijl past bij jou? Informatie over streetstyle en een verhaal over Reena en haar bijzondere stijl. Met kleurenfoto's en getekende kleurenillustaties. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Weet jij wat streetstyle is? Hoe het er vroeger uitzag? En waar het populair is? Ken je je eigen stijl al? In dit boek uit de zesdelige serie 'Sterrenjacht'* lees je er van alles over. Na de informatieve tekst volgt een leuk verhaal over Reena en haar excentrieke stijl. De korte teksten in het informatieve deel van deze verzorgde uitgave zijn makkelijk leesbaar en geplaatst in kleurrijke blokken. Ze worden ondersteund door kleine en grote, heldere kleurenfoto's. Het korte verhaal is verdeeld over vier hoofdstukken. Op elke linkerpagina staan enkele eenvoudige regels tekst, de rechterpagina bevat een paginavullende, gestileerde kleurenillustratie met tekstballonnen. De illustraties bevatten enkele tekstballonnetjes, die de tekst van de tekstpagina herhaalt (speciaal bedoeld voor kinderen die moeite hebben met lezen). Voorin is een inhoudsopgave opgenomen en achterin een lijst met moeilijke woorden. De uitgave is geschikt voor kinderen vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789461755544 | 36 pagina's

Titel Streetstyle
Auteur Cathy West
Secundaire auteur Hubertine van den Biggelaar ; Pam Thierry ; Gavin Campbell
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Ars Scribendi Uitgeverij, [2017]
Overige gegevens 36 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: Street style. - Winchester : Ransom Publishing LTD, (c)2014. - (StarStruck)
ISBN 9789461755544
PPN 406389357
Rubriekscode 907.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Mode; Subcultuur
PIM Rubriek Uiterlijk
PIM Trefwoord Mode

Relaties/Serie

Sterrenjacht
Boek

Sterrenjacht (2017-...)

vol.
Uitgeleend