Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Kerstliedjes
Boek

Kerstliedjes 6 muziekjes om naar te luisteren, 6 prenten om naar te kijken ([2017])/ Marion Billet, Gallimard Jeunesse musique: Paule du Bouchet ; redactie: Claire Babin

Teksten van zes Engelstalige kerstliedjes waaronder 'Jingle Bells' en 'We wish you a Merry Christmas' . Via een geluidsknop hoor je de liedjes, gezongen door een kind. Vierkant hardkartonnen boekje met paginagrote, vrolijke kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Recensie

Klein kartonnen geluidenboekje met zes Engelstalige kerstliedjes. Elke spread bevat een kleurenillustratie over twee pagina's, met daarin de liedtekst in een duidelijke letter én een muziekknop. Druk je daarop, dan hoor je een kinderstem het liedje zingen. De liedjes - waaronder het bekende Jingle Bells en We wish you a Merry Christmas - bestaan alle zes uit één couplet. De tekeningen in primaire, frisse kleuren zijn eenvoudig en lief. Het geluid is wat blikkerig, maar het feit dat er zomaar muziek uit een boekje komt als je ergens op drukt, zal voor veel jonge kinderen aantrekkelijk zijn. Voor kinderen met Engels als eerste of tweede taal is het boekje een leuke kennismaking met de - ook in Nederland - bekende kerstliedjes. Achterin nog een pagina met een zoekopdracht. In een extra dik achterplat zijn de vervangbare knoopcelbatterijen veilig weggewerkt. De batterijhouder heeft een aan/uit-knop. Maakt deel uit van de serie 'Geluidenboekje'*. Vanaf ca. 3 t/m 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044830965

Titel Kerstliedjes : 6 muziekjes om naar te luisteren, 6 prenten om naar te kijken
Auteur Marion Billet
Secundaire auteur Paule Du Bouchet ; Claire Babin
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Clavis peuter, [2017]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 15 cm
Annotatie Vertaling uit het Frans - Vertaling van: Mes comptines de Noël en anglais. - Paris : Editions Gallimard Jeunesse, (c)2016. - (Livre sonore)
ISBN 9789044830965
PPN 411328794
Rubriekscode 788.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kerstliederen
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Kerstliederen

Relaties/Serie

Geluidenboekje
Boek

Geluidenboekje (2011-...)

vol.
Uitgeleend