Een huis vol familie
Boek

Een huis vol familie roman (2017)/ Karen Kingsbury, vertaald [uit het Engels] door Evelyn van Bilsen

Als de familie Baxter plannen maakt voor de feestdagen, wil pater familias John een hele speciale gast uitnodigen: de vrouw die Erins hart kreeg.

Aanwezigheid

Recensie

Twee jaar na het dodelijke ongeluk van Erin en haar gezin, op een dochter na, wil de familie Baxter met heel de familie de feestdagen te vieren. John, de pater familias, besluit om nog een extra gast uit te nodigen: Kendra Bryant, de vrouw die Erins hart kreeg. Niet iedereen is daar blij mee; Ashley en Luke zeggen daardoor zelfs het feestje af. Maar John houdt vast aan zijn idee. Hij is ervan overtuigd dat de vrouw, die niet gelovig is, dit nodig heeft. Als de kerstdagen dichterbij komen, gebeuren er echter dingen die alles in een ander licht zetten. Met de feestdagen (in zicht) is er niets fijner dan een hartverwarmende, liefdevolle roman te lezen en deze voldoet precies aan die voorwaarden. Niet heel verrassend, een beetje zoet en wat ongeloofwaardig hier en daar: toch trekt het verhaal een grote groep lezers, ook omdat het weer een boek is over de familie Baxter en andere oude, vertrouwde personages uit Bloomington. Zelfstandig te lezen vervolg op 'Zo dichtbij'*. Kan gezien worden als beging van een nieuwe reeks over de familie Baxter, waarbij vooral de jongere Baxters de hoofdrol vervullen.

Specificaties

Nederlands | 9789029726993 | 223 pagina's

Titel Een huis vol familie : roman
Auteur Karen Kingsbury
Secundaire auteur Evelyn van Bilsen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kok, 2017
Overige gegevens 223 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaling van: A Baxter family Christmas. - New York : Howard Books, (c)2016 - Een huis vol familie volgt op Zo dichtbij maar is ook los te lezen
ISBN 9789029726993
PPN 411111000
Genre familieroman - protestants milieu
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Familie Baxter
Boek

Familie Baxter (cop. 2009-...)

vol. 6
Uitgeleend
Karen Kingsbury