De doodsformule
Boek

De doodsformule (oktober 2017)/ Faye Kellerman, vertaling [uit het Engels] Arthur Wevers

Een schijnbare zelfmoord wordt gevolgd door een moord. Peter Decker en Rina Lazarus zoeken uit of er een verband is tussen de twee gevallen.

Aanwezigheid

Recensie

Een jonge student wiskunde wordt dood aangetroffen in het bos. Het lijkt zelfmoord, maar rechercheur Decker vermoedt moord. De student blijkt bijzonder begaafd te zijn geweest. Zijn universiteit is een haard van afgunst en jaloezie, waarbij niemand elkaar vertrouwt. De intriges aan de universiteit maken de situatie steeds ingewikkelder. Dan wordt een professor dood gevonden in het bos. Decker en zijn vrouw Rina, samen met een jonge ex-collega vermoeden een verband tussen de twee gevallen. Dit boek is van begin tot eind spannend. Het aantal verdachte personen groeit per hoofdstuk. Pas aan het einde wordt duidelijk hoe de vork in de steel steekt. De hoofdpersonen komen als echte mensen tot leven, soms met humor. De schrijfstijl is vlot, met veel dialogen en acties, waardoor het boek makkelijk leesbaar is. De afloop is verrassend en zeer bevredigend. Al met al een thriller waar veel lezers groot plezier aan zullen beleven. Deel in een reeks rond Peter Decker en Rina Lazarus.

Specificaties

Nederlands | 9789402700367 | 414 pagina's

Titel De doodsformule
Auteur Faye Kellerman
Secundaire auteur Arthur Wevers
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, oktober 2017
Overige gegevens 414 pagina's - 22 cm
Annotatie Een Decker & Lazarus thriller - Uitgave in samenwerking met HarperCollins Publishers LLC - Vertaling van: The theory of death. - New York : HarperCollins Publishers LLC, 2015
ISBN 9789402700367
PPN 411127934
Genre detectiveroman
Taal Nederlands