Jij bent de placebo
Boek

Jij bent de placebo maak je gedachten tot realiteit ([2017])/ dr. Joe Dispenza, vertaling [uit het Engels]: Vera Groen

Handleiding om het brein te transformeren en daardoor te kunnen genezen van ziekte. Gebaseerd op de nieuwste inzichten van de neurowetenschappen en de kwantumfysica.

Aanwezigheid

Recensie

Kan iemand zichzelf genezen door de kracht van positieve gedachten, zonder medicatie en ingrijpende medische behandelingen? De auteur denkt dat ieder mens in staat is tot een leven met onbeperkte mogelijkheden. Als onderzoeker verkent hij de wetenschap achter spontaan herstel en beschrijft hoe mensen zichzelf kunnen genezen van chronische klachten en zelfs van dodelijke ziektes. De auteur, biochemicus en gespecialiseerd in hersenwetenschap is tevens gekoppeld aan het project 'What the bleep do we know?' Hij schreef een aantal boeken gebaseerd op neurowetenschappen en kwantumfysica en geeft lezingen over de hele wereld. Zo probeert hij een brug te slaan tussen wetenschap en praktische toepasbaarheid. Hij concludeert dat mensen door meditatie in het besturingssysteem van het onderbewustzijn kunnen doordringen, om blijvende positieve veranderingen en genezing te bereiken. Een actueel, vooruitstrevend boek en een eye-opener voor iedereen die bereid is dit gedetailleerde, lijvige boek te bestuderen. Bevat veel illustraties: schema's en paginagrote sfeerfoto's in zwart-wit; kleurenkatern over hersenactiviteit. Afsluitend informatie over de auteur, een index en bronvermelding. Eerder verscheen 'Overstijg jezelf'*.

Specificaties

Nederlands | 9789492665034

Titel Jij bent de placebo : maak je gedachten tot realiteit
Auteur Joe Dispenza
Secundaire auteur Vera Groen
Type materiaal Boek
Uitgave [Den Dolder] : Succesboeken.nl, [2017]
Overige gegevens XLV, 379 pagina's, 24 ongenummerde pagina's platen - illustraties - 25 cm
Annotatie Met literatuuropgave, index - Vertaling van: You are the placebo : making your mind matter. - Hay House Inc., 2014
ISBN 9789492665034
PPN 410830666
Rubriekscode 604.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ziekten; Psychologische aspecten
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Ziekten