Stad van glas
Boek

Stad van glas (2017)/ Cassandra Clare, vertaald [uit het Engels] door Elsbeth Witt

Clary wil het leven van haar moeder redden. Hiervoor moet ze naar Idris, de thuishaven van de Schaduwjagers. Valentijn dreigt echter Idris en alle Schaduwjagers te vernietigen. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Clary wil het leven van haar moeder redden. Hiervoor moet ze naar Idris, het land van de Schaduwjagers. Clary's broer Jace wil echter koste wat kost vermijden dat ze naar Idris reist. Wanneer Clary toch in Idris belandt, lijkt niemand blij om haar te zien. Ze roept dan maar de hulp in van Sebastian, een ietwat vreemde Schaduwjager die wel erg in haar geïnteresseerd is. Als blijkt dat Clary's vader Valentijn de Schaduwjagers desnoods allemaal wil vernietigen om zijn doel te bereiken, staat de schaduwjagerswereld voor een moeilijke keuze: zich onderwerpen aan Valentijn of samenwerken met Benedelingen (wezens zoals bv. weerwolven die slechts gedeeltelijk mens zijn) om hun leven en hun wereld te redden. Derde deel van de fantasyreeks 'Kronieken van de onderwereld'*. Spannend verhaal met interessante plotwendingen, veel actie en een stevige dosis intriges, drama en romantiek. Een aantal mysteries uit de vorige twee delen worden in dit deel (eindelijk) onthuld. Pocket-uitgave met kleine druk. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048841080 | 495 pagina's

Titel Stad van glas
Auteur Cassandra Clare
Secundaire auteur Elsbeth Witt
Type materiaal Boek
Editie Veertiende druk;
Uitgave Amsterdam : Moon, 2017
Overige gegevens 495 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: Vianen : The House of Books, 2012 - Vertaling van: City of glass. - New York : McElderry Books, (c)2009. - (The mortal instruments ; b. 3)
ISBN 9789048841080
PPN 410830607
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Demonen
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Demonen

Relaties/Serie

Kronieken van de onderwereld
Boek

Kronieken van de onderwereld (2022-...)

vol. 3
Uitgeleend
Cassandra Clare