Stad van hemelse vlammen
Boek

Stad van hemelse vlammen (2017)/ Cassandra Clare, vertaald [uit het Engels] door Lia Belt

Clary, Jace en hun vrienden nemen het op tegen Clary's kwaadaardige broer Sebastian, die met de helse beker Schaduwjagers verandert in zijn duistere instrumenten. Het gevecht leidt hen naar de onderwereld, waar ze voor verschrikkelijke keuzes komen te staan. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Clary, Jace, Simon en hun vrienden nemen het op tegen Clary's kwaadaardige broer Sebastian. Als Sebastian verschillende instituten aanvalt, keren alle Schaduwjagers terug naar Idris. Maar daar blijkt al snel dat de demonentorens van hun stad hen niet kunnen beschermen. Nu bijna alle Schaduwjagers in Idris zitten, is er niemand meer om de wereld te beschermen tegen demonen. De Schaduwjagers lijden grote verliezen in de gevechten tegen de duistere Schaduwjagers die Sebastian creëert met de helse beker. Sebastians leger groeit met de dag, hij lijkt onoverwinnelijk. Na een groot verraad door vermeende bondgenoten rest Clary, Jace, Simon, Alec en Isabelle geen andere optie dan op eigen houtje de onderwereld te betreden, waar nog geen mens ooit van is teruggekeerd... Spannend, vlot lezend slotdeel van de populaire fantasyreeks 'Kronieken van de onderwereld'*. Hoewel de verhaallijn danig wordt uitgetrokken, slaagt de schrijfster er toch in om een verrassend en spannend einde te breien aan de reeks. Pocket-uitgave met kleine druk. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048841059 | 669 pagina's

Titel Stad van hemelse vlammen
Auteur Cassandra Clare
Secundaire auteur Lia Belt
Type materiaal Boek
Editie Zevende druk;
Uitgave Amsterdam : Moon, 2017
Overige gegevens 669 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Editievermelding zevende druk klopt niet: in de uitgave van 2016 is al een editievermelding zevende druk - 1e druk Nederlandse uitgave: Vianen : The House of Books, 2014 - Vertaling van: City of heavenly fire. - New York : Margaret K. McElderry Books, 2014. - (The mortal instruments ; b. 6)
ISBN 9789048841059
PPN 410830631
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Demonen
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Demonen

Relaties/Serie

Kronieken van de onderwereld
Boek

Kronieken van de onderwereld (2022-...)

vol. 6
Uitgeleend
Cassandra Clare