Stad van verloren zielen
Boek

Stad van verloren zielen (2017)/ Cassandra Clare, vertaald [uit het Engels] door Elsbeth Witt

Clary ontdekt dat de opperdemon Lilith er via een ritueel voor heeft gezorgd dat haar vriendje Jace samenspant met de boosaardige Sebastian. Ze wil Jace redden, maar welke prijs wil ze hiervoor betalen? Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Clary ontdekt dat de opperdemon Lilith er via een ritueel voor heeft gezorgd dat haar vriendje Jace samenspant met de boosaardige Sebastian. Jace is een dienaar van het kwaad geworden en doet alles wat Sebastian wil. Bovendien is het door Liliths ritueel onmogelijk om een van beide te vermoorden zonder ook de ander te doden. Clary is wanhopig en gaat tot het uiterste om Jace als eerste te vinden en te redden. Ze krijgt de hulp van haar vrienden Simon, Alec, Magnus en Isabelle. Clary vindt Jace, maar hij gedraagt zich heel anders dan de Jace die ze kende. Is het nog wel mogelijk om hem te redden? En welke prijs wil Clary hiervoor betalen? Dit is het vijfde boek uit de bestsellerreeks 'Kronieken uit de onderwereld'*. De schrijfster creëerde met deze spannende, vlot lezende reeks een fascinerende, geloofwaardige fantasywereld. Je zou je wel de vraag kunnen stellen of de schrijfster de verhaallijn niet onnodig rekt. Dit boek kun je niet los van de voorgaande boeken uit de reeks lezen. Pocket-uitgave met kleine druk. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048841066 | 483 pagina's

Titel Stad van verloren zielen
Auteur Cassandra Clare
Secundaire auteur Elsbeth Witt
Type materiaal Boek
Editie Achtste druk;
Uitgave Amsterdam : Moon, 2017
Overige gegevens 483 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: Vianen : The House of Books, 2013 - Vertaling van: The mortal instruments. - New York : Margaret K. McElderry Books, (c)2012. - (City of lost souls ; bk. 5)
ISBN 9789048841066
PPN 410830623
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Demonen
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Demonen

Relaties/Serie

Kronieken van de onderwereld
Boek

Kronieken van de onderwereld (2022-...)

vol. 5
Uitgeleend
Cassandra Clare