Oorsprong
Luisterboek

Oorsprong ([2018])/ Dan Brown, voorgelezen door Casper Gimbrère

Kirsch, miljardair en wetenschapper die zijn tijd ver vooruit is, besluit zijn laatste ontdekking aan de wereld te presenteren in het Guggenheim Museum in Bilbao.

Recensie

Luisterversie van 'de nieuwe Dan Brown'*, de opvolger van 'Inferno' (2013) en de vijfde thriller met in de hoofdrol Robert Langdon, de Amerikaanse professor in de kunstgeschiedenis en symbolenleer. Langdon bezoekt op uitnodiging van Edmond Kirsch, een veertigjarige miljardair en futurist, een avond in het hypermoderne Guggenheim-museum in Bilbao. Kirsch zal een hightech ontdekking onthullen die de wetenschap voor altijd zal veranderen. Wanneer een machtige vijand Kirsch het zwijgen wil opleggen, moet Langdon in Madrid, Barcelona, Sevilla en Bilbao op zoek naar een cryptisch wachtwoord dat Kirsch' geheim kan ontsluiten. Hij wordt geholpen door de elegante museumdirecteur Ambra Vidal. Moderne kunst en innovatieve technologie spelen een belangrijke rol in het verhaal.

Specificaties

Nederlands | 9789024577941

Titel Oorsprong
Auteur Dan Brown
Secundaire auteur Casper Gimbrère
Type materiaal Luisterboek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2018]
Overige gegevens 2 mp3-cd's (17 uur, 18 min.)
Annotatie Integrale weergave van het boek naar de oorspronkelijke uitgave in de vertaling van Erica Feberwee en Yolande Ligterink: Amsterdam : Uitgeverij Luiting-Sijthoff, (c)2017
ISBN 9789024577941
PPN 411849840
Genre thriller
Taal Nederlands