Wat een beestenboel!
Boek

Wat een beestenboel! ([2017])/ Knister, tekeningen: Birgit Rieger ; Nederlandse vertaling [uit het Duits] en bewerking: Merel Leene

Leon en Lilly mogen op het hondje van de buurvrouw passen. Maar Leon wil het hondje voor zich alleen hebben. Lilly vindt een goede toverspreuk voor een eigen hondje. Maar ze let niet op de waarschuwing die erbij staat... AVI-E4. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Leon en Lilly mogen op het hondje van de buurvrouw passen. Maar Leon wil het hondje voor zich alleen hebben. Lilly vindt een toverspreuk waarmee ze een hond kan wensen. Maar ze let niet op de waarschuwing die erbij staat... Deeltje in de inmiddels meer dan dertig delen tellende serie over heksje Lilly. Lilly is een vriendelijk, lief maar ook pittig heksje, een gewoon meisje dat ongewone dingen beleeft en de lezer snel voor zich inneemt. De ruime bladspiegel en grote schreefloze letters maken het verhaal zeer toegankelijk voor jonge lezers, al is de serie ook om voor te lezen erg geschikt. De kleurige waterverfillustraties en de in ander lettertype weergegeven citaten uit het toverboek verlevendigen het geheel en natuurlijk heeft ook dit deel een leeslint met een rubberen Lilly eraan. Door de introductietekst voorin is het boek onafhankelijk te lezen. AVI-E4. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020683189 | 57 pagina's

Titel Wat een beestenboel!
Auteur Knister
Secundaire auteur Birgit Rieger ; Merel Leene
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Alkmaar] : Kluitman, [2017]
Overige gegevens 57 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie ISBN 978-90-206-8318-9 niet in boek - Vertaling van: Hexe Lilli und der Magische Tierzauber. - Würzburg : Arena Verlag GmbH, (c)2017. - (Hexe Lilli)
ISBN 9789020683189
PPN 410915912
Genre sprookjes - dierenleven
Thematrefwoord Heksen ; Toveren ; Huisdieren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Heksje Lilly
Boek

Heksje Lilly (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Knister