Snap!
Boek

Snap! fotograferen met je smartphone (september 2017)/ Anki Wijnen, styling en fotografie: Anki Wijnen ; met medewerking van: Iris Vank, Christian Kiesling ; eindredactie: Suzanne de Boer

Handleiding voor het maken van betere foto's met een smartphone, met o.a. voor- en nadelen, basisbegrippen, compositie, creatieve tips, techniek, fotobewerking, stijl, concept, verspreiding van foto's op internet.

Aanwezigheid

Recensie

Vrijwel iedereen heeft een smartphone en die wordt ook veel gebruikt om te fotograferen. Het aanbod van boeken over fotograferen met de smartphone met het doel betere foto's te maken, is dan ook groot. De auteur start met een opsomming van de voor- en nadelen. Vervolgens is er aandacht voor basisbegrippen, compositie, creatieve tips, techniek, fotobewerking, stijl en concept. Uiteraard wordt ook ingegaan op de verspreiding van foto's op internet. Dit alles gebeurt aan de hand van zeer veel foto's: meer dan de helft bestaat uit foto's. Daarbij krijgen regelmatig de specifieke mogelijkheden en onmogelijkheden van de smartphone ook aandacht. Kleurrijk met een moderne vormgeving. De naslagmogelijkheden zijn beperkt met een beknopte inhoudsopgave en het ontbreken van een register.

Specificaties

Nederlands | 9789463140287 | 144 pagina's

Titel Snap! : fotograferen met je smartphone
Auteur Anki Wijnen
Secundaire auteur Iris Vank ; Suzanne de Boer
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Utrecht : Snor, september 2017
Overige gegevens 144 pagina's - illustraties - 25 cm
ISBN 9789463140287
PPN 412694743
Rubriekscode 764.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Smartphones; Fotografie
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Fotografie