Tornado's
Boek

Tornado's ([2017])/ Catherine Girard-Audet, illustraties en kaftontwerp: Veronic Ly ; vertaling [uit het Frans]: Iris de Haan

Léa gaat met haar familie op vakantie naar Cuba. Daar ontmoet ze de knappe Mathias. Maar helaas wil hij niks met haar te maken hebben. Vanaf ca. 13 jaar.

Recensie

Léa gaat met haar familie op vakantie naar Cuba. Daar ontmoet ze de knappe Mathias. Maar helaas wil hij niks met haar te maken hebben. Wanneer hij vertelt waarom niet, komt Léa tot de conclusie dat ze erg bevooroordeeld is naar nieuwe mensen toe en vooral heel erg met zichzelf bezig is. Ze neemt zich voor dit te veranderen. Maar gaat dat lukken met al haar vriendinnen en vrienden? En wordt het weer wat met Olivier? Dit is het zevende deel in de serie 'Het lastige leven van Léa Olivier'*. De serie is overgewaaid uit Canada en daar razend populair. Het taalgebruik is modern, de vormgeving ook. Het verhaal bestaat voornamelijk uit online-gesprekken, berichtjes en mailtjes, vanuit wisselende hoofdpersonen. Er komen veel vriendinnen van Léa in voor. Voor een juist begrip is het aan te raden de voorgaande delen eerst te lezen. De thematiek is hedendaags en herkenbaar voor alle tieners: spannende nieuwe verliefdheden, meidengedoe in vriendschappen, toetsen op school en ouders die gaan scheiden. Een vlot modern boek voor hippe tienermeiden. Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9782875803559 | 393 pagina's

Titel Tornado's
Auteur Catherine Girard-Audet
Secundaire auteur Veronic Ly ; Iris De Haan
Type materiaal Boek
Uitgave Loverval : Kennes, [2017]
Overige gegevens 393 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Tornades. - Montréal : Les éditions Les Malins, (c)2014. - (La vie compliquée de Léa Olivier)
ISBN 9782875803559
PPN 411286048
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Verliefdheid ; Cuba ; Vakanties
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Het lastige leven van Léa Olivier
Boek

Het lastige leven van Léa Olivier (2013-...)

vol. 7
Uitgeleend
Catherine Girard-Audet