Het grote kinderliedjesboek
Boek

Het grote kinderliedjesboek ([2017])/ album samengesteld door: Walter Verbeecke, Bettine van der Sluis, Jeroen van Berckum, illustraties: Wilma van den Bosch

Liedteksten van zo'n zestig bekende kinderliedjes waaronder Advocaatje ging op reis en Zakdoekje leggen. Bevat muzieknotatie (ook voor bepaalde instrumenten) en soms een tip voor een spelletje of dansje. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 1,5 t/m 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Verzameling van zo'n zestig liedjes voor peuters en kleuters. Bevat bekende liedjes als Advocaatje ging op reis, Drie kleine kleutertjes, Zakdoekje leggen en minder bekende liedjes om de nieuwsgierigheid en de fantasie te prikkelen. Samen zingen stimuleert ook het sociale gevoel en is gewoon leuk om te doen. Op elke dubbele bladzijde staan een of twee liedjes. Bij een aantal liedjes staat in een apart kader een tip, die uitnodigt tot een spelletje of een dansje. De liedteksten zijn voorzien van muzieknotatie, ook voor begeleiding door gitaar, keyboard, ukelele, blokfluit, piano, viool of accordeon. Ook zijn eenvoudige, met waterverf ingekleurde pentekeningen opgenomen, waardoor het een vrolijk geheel wordt. Achterin staat een 'inhoud', bedoeld als register. Geschikt voor het kinderdagverblijf en basisschool. Maar ook om lekker thuis te zingen. Vanaf ca. 1,5 t/m 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789069114316 | 96 pagina's

Titel Het grote kinderliedjesboek
Auteur Walter Verbeecke
Secundaire auteur Bettine van der Sluis ; Jeroen van Berckum ; Wilma van den Bosch
Type materiaal Boek
Uitgave [Zwolle] : Reba Productions, [2017]
Overige gegevens 96 pagina's - gekleurde illustraties, muzieknotaties - 25 cm
Annotatie Omslag vermeldt: gitaar, keyboard, ukelele, blokfluit, piano, viool, accordeon en met slagjes en tokkels!
ISBN 9789069114316
PPN 409321087
Rubriekscode 788.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kinderliedjes
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Kinderliedjes