Below the surface. [Seizoen 1]
DVD

Below the surface. [Seizoen 1] ([2017])/ Kasper Barfoed

Drie zwaarbewapende mannen kapen een treinstel van de metro in Kopenhagen. Ze gijzelen 15 mensen en brengen hen naar een leegstaand metrostation in aanbouw.

Aanwezigheid

Recensie

Achtdelige Duits-Deense thrillerserie waarin drie zwaarbewapende mannen een treinstel van de metro in Kopenhagen kapen. Ze gijzelen 15 mensen en brengen hen naar een leegstaand metrostation in aanbouw. De drie eisen een losgeld van 4 miljoen euro en een vrije aftocht. Een journaliste (Paprika Steen) fungeert als contactpersoon tussen de gijzelaars en de politie. Philip Nørgaard (Johannes Lassen) van de antiterreurbrigade heeft de leiding over de politie-operatie. Langzamerhand krijgt hij het gevoel dat er een verband is met zijn eigen gijzeling en spectaculaire ontsnapping, een jaar geleden tijdens een militaire missie in het Midden-Oosten. De gijzelaars worden steeds wanhopiger, terwijl de publieke opinie verdeeld is over de vraag of je mag onderhandelen met gijzelnemers. Elke aflevering beslaat één dag.

Specificaties

Deens | 5407003481051

Titel Below the surface. [Seizoen 1]
Uniforme titel Gadseltagningen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Kasper Barfoed ; Jakob Oftebro
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2017]
Overige gegevens 2 dvd-video's (8 x 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jakob Oftebro. - Regisseurs onder anderen: Kasper Barfoed. - Deens gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van het televisieprogramma: Denemarken : SAM Productions, 2017 - Oorspronkelijke titel: Gadseltagningen
ISBN 5407003481051
PPN 412502127
Genre thriller
Taal Deens

Relaties/Serie

Lumière series
DVD

Lumière series (2011-...)

vol.
Uitgeleend
Below the surface
DVD

Below the surface (2017-...)

vol. [Seizoen 1]
Uitgeleend