De mooiste dierenverhalen voor de allerkleinsten
Boek

De mooiste dierenverhalen voor de allerkleinsten ([2017])/ illustraties: Kerstin Schoene, tekst: Luise Holthausen ; Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Kirsten Verhagen

Vos probeert net als ooievaar op één poot te slapen, Ellie Eekhoorn verstopt overal eikeltjes in het bos en een klein bang aapje durft pas te klimmen als hij honger krijgt. Hardkartonnen prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties en acht korte dierenverhalen. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 15/10/2024
    0-8 jaar - 2e verd. - Samen lezen - Prentenboeken peuters SCHO

Recensie

Hardkartonnen peutervoorleesboek met korte verhaaltjes over verschillende dieren. Elk verhaaltje beslaat een dubbele pagina. De hoeveelheid tekst is per verhaal sterk wisselend, van acht regels tot drie ruime tekstblokken. De (wilde) dieren in de verhaaltjes zijn allemaal ergens mee bezig of er is een probleem dat opgelost moet worden. Met sfeervolle, vriendelijke kleurenillustraties in natuurlijke kleuren. Soms wordt een vraag gesteld aan het eind van het verhaal, waardoor de peuter wordt uitgenodigd iets te zoeken of goed naar de tekening te kijken. Stevige uitgave waar de peuter zelf in kan kijken en bladeren. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044746976

Titel De mooiste dierenverhalen voor de allerkleinsten
Auteur Kerstin Schoene
Secundaire auteur Luise Holthausen ; Kirsten Verhagen
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2017]
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Tiergeschichten für die Allerkleinsten. - Frankfurt am Main : S. Fischer Verlag GmbH, (c)2016
ISBN 9789044746976
PPN 411225529
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Wilde dieren
Taal Nederlands