Ster van Acht
Boek

Ster van Acht (oktober 2017)/ Jennifer Murgia, vertaling [uit het Engels]: Jen Minkman & Marije Kok ; tekstredactie: Cathinca van Sprundel

Als Teagan (17) de knappe Garreth ontmoet en hij alleen maar oog voor haar heeft, lijkt haar wereld totaal te veranderen. Maar waarom komt de schaduw uit haar nachtmerries steeds dichterbij? Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Teagan (17) heeft niet het leven waar de meeste tienermeisjes van dromen. Ze is het pispaaltje van Brynn, het populairste meisje van de school, heeft weinig vrienden en wordt al sinds haar kindertijd geteisterd door beangstigende dromen. Dit alles verandert wanneer de knappe nieuwkomer Garreth alleen maar oog voor haar lijkt te hebben. Terwijl Teagan en Garreth steeds meer contact krijgen, worden tegelijkertijd haar dromen steeds heviger en komen ze steeds dichterbij. Waarom lijkt haar vertrouwde wereld steeds meer te veranderen en wat heeft de komst van Garreth daarmee te maken? En is Garreth wel wie hij zegt dat hij is? Eerste in het Nederlands vertaalde boek van de Amerikaanse Young Adult-schrijfster. De auteur schrijft levendig en weet de hoofdpersonages een boeiend karakter te geven. Het verhaal steekt goed in elkaar en leest makkelijk weg, mede door de goede vertaling. In het Engels is er ook al een vervolg verschenen. Een aanrader voor lezers van 'Twilight' en 'Fallen'. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492585042 | 256 pagina's

Titel Ster van Acht
Auteur Jennifer Murgia
Secundaire auteur Jen Minkman ; Cathinca van Sprundel
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Den Haag] : Dutch Venture Publishing, oktober 2017
Overige gegevens 256 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Angel Star
ISBN 9789492585042
PPN 410753394
Genre science-fiction - romantische verhalen
Thematrefwoord Angstdromen ; Verliefdheid
Taal Nederlands